Club nieuws AVV Alphen

Pupil Support Academy (PSA)

26 maart 2018
www.avvalphen.nl

Vanaf volgend seizoen gaat A.V.V. Alphen starten met Pupil Support Academy (PSA)!

PSA houdt in dat pupillen de mogelijkheid krijgen om extra techniek training te volgen. Techniek is de basis van jeugdvoetbal. Door het verbeteren van de basis techniek wordt het spelplezier van onze pupillen nog verder vergroot.

 

De trainingen zullen één keer per 2 weken op zondag plaatsvinden op terrein van A.V.V. Alphen. De trainingen worden geleid door de PSA trainer, maar ook worden de trainers van het team waarin de pupil speelt betrokken. Binnenkort zullen er een aantal pilots worden gehouden waarin wij een demonstratie willen laten zien. De eerste pilot zal plaatsvinden op zondag 15 april om 9 uur. Het zou leuk zijn als veel ouders hiernaar komen kijken, jullie zijn van harte welkom!

 

De doelgroep is onze jongste jeugd, JO8 t/m JO11. Er zijn geen kosten verbonden voor de pupillen die hieraan meedoen.

Trainers van de doelgroep kunnen pupillen aanmelden bij de PSA trainer. Uiteraard in overleg met de ouders. Ook kunnen pupillen/ouders zelf aangeven dat zij graag extra techniektraining willen volgen op zondag.

 

Door de vele balcontacten bij deze techniektrainingen zullen spelers zichzelf snel verbeteren. Plezier en ontwikkeling gegarandeerd!

Pupil Support Academy  is een uitstekend initiatief van jeugdtrainer Pieter Groenendijk en wordt ondersteund door Team Voetbal Zaken.

 

Arjan Vis

Team Voetbal Zaken

  

Brief Club Collect

20 juli 2018
Vandaag hebben sommige leden een brief ontvangen van Club Collect over de inning van de contributie over het eerste kwartaal van… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Donderdag 9 augustus 2018 beginnen de selectieteams bij de senioren aan het nieuwe seizoen, ze trappen af om 20.00 uur! De agenda in… Meer >
 
Met deze bovenstaande kreet kunnen wij mededelen dat het college van B & W Alphen toestemming heeft verleend voor de aanleg van het al… Meer >
 
De indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2018 - 2019 is bekend: Indeling jeugdteams seizoen 2018 - 2019 Meer >
 
 
 
12-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
20-06-2018 Meer >

 
20-06-2018 Meer >

 
20-06-2018 Meer >

 
 
 
Terug naar boven