Club nieuws AVV Alphen

Pupil Support Academy (PSA)

26 maart 2018
www.avvalphen.nl

Vanaf volgend seizoen gaat A.V.V. Alphen starten met Pupil Support Academy (PSA)!

PSA houdt in dat pupillen de mogelijkheid krijgen om extra techniek training te volgen. Techniek is de basis van jeugdvoetbal. Door het verbeteren van de basis techniek wordt het spelplezier van onze pupillen nog verder vergroot.

 

De trainingen zullen één keer per 2 weken op zondag plaatsvinden op terrein van A.V.V. Alphen. De trainingen worden geleid door de PSA trainer, maar ook worden de trainers van het team waarin de pupil speelt betrokken. Binnenkort zullen er een aantal pilots worden gehouden waarin wij een demonstratie willen laten zien. De eerste pilot zal plaatsvinden op zondag 15 april om 9 uur. Het zou leuk zijn als veel ouders hiernaar komen kijken, jullie zijn van harte welkom!

 

De doelgroep is onze jongste jeugd, JO8 t/m JO11. Er zijn geen kosten verbonden voor de pupillen die hieraan meedoen.

Trainers van de doelgroep kunnen pupillen aanmelden bij de PSA trainer. Uiteraard in overleg met de ouders. Ook kunnen pupillen/ouders zelf aangeven dat zij graag extra techniektraining willen volgen op zondag.

 

Door de vele balcontacten bij deze techniektrainingen zullen spelers zichzelf snel verbeteren. Plezier en ontwikkeling gegarandeerd!

Pupil Support Academy  is een uitstekend initiatief van jeugdtrainer Pieter Groenendijk en wordt ondersteund door Team Voetbal Zaken.

 

Arjan Vis

Team Voetbal Zaken

  
Het bestuur is blij u te kunnen mededelen, dat hoofdtrainer Rob de Lange zich voor twee jaar aan de club verbonden heeft, nadat hij in… Meer >
 
We hopen de officiële opening van het kunstgras(hoofd)veld te kunnen verrichten op 20 januari aanstaande en nodigen u hierbij van… Meer >
 
  Als voorschot op het nieuwe grasveld en terras voor de kantine heeft ons gewaardeerd lid Cor Koopman in samenwerking met de… Meer >
 
Beste leden,   Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 28 juni 2017 is de vergadering akkoord gegaan met een… Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven