Club nieuws AVV Alphen

GOED NIEUWS VAN HET SPONSORFRONT!!

27 september 2018

 

 

Het bestuur is bijzonder verheugd te kunnen mededelen, dat de aflopende contracten met 123 Inkt.nl en Jungheinrich-Profishop voor alle jeugdteams verlengd zijn voor een periode van drie jaar, ingaande 1 juli 2019 en dus eindigende op 30 juni 2022.

Dit houdt dus in, dat alle jeugdteams vanaf  JO-8 tot en met JO 19 voor het volgende, dus nieuwe,  seizoen in een geheel nieuw tenue zullen spelen. Vanzelfsprekend zijn wij de beide bedrijven buitengewoon dankbaar.
 

Echter, er is nog meer goed nieuws te melden! Na enkele jaren van afwezigheid, heeft ook HWI besloten de jeugd weer te gaan sponsoren en zij doen mee als mouwsponsor, ook voor alle teams. En daar bovenop heeft PerfectPartners toegezegd alle sporttassen te zullen sponsoren.
 

Bij elkaar is dat natuurlijk een geweldige financiƫle meevaller voor onze jeugdafdeling en dat kunnen we uiteraard goed gebruiken.
 

De contracten zullen eerdaags getekend gaan worden, maar wij willen jullie het goede nieuws natuurlijk niet onthouden. Het bestuur kijkt nog wanneer de ondertekening gaat plaats vinden.
 

Bij deze spreekt het bestuur van A.V.V. Alphen dan ook haar grote erkentelijkheid uit voor dit geweldige aanbod.                                 (AG) 
www.avvalphen.nl

AVV Alphen 110 jaar!

18 mei 2019
AVV Alphen bestond op 1 maart 2019 110 jaar, dat moet natuurlijk gevierd worden en dat gaan we doen op zaterdag 22 juni… Meer >
 
Het seizoen 2018/2019 is alweer bijna voorbij. Zoals ieder jaar zullen er weer spelers zijn die volgend seizoen voor een andere… Meer >
 
Het genomen besluit om vanaf het seizoen 2019/'20 de 4e klasse zondag in West II op te heffen wordt aangepast. Dit is besloten na… Meer >
 
Afgelopen dinsdag 14 mei hebben we onze eerste MVV (Maatschappelijk Verantwoord Verenigen) avond gehad onder leiding van Karin… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-03-2019 Meer >
 
28-02-2019 Meer >
 
 
 
Terug naar boven