Club nieuws AVV Alphen

GOED NIEUWS VAN HET SPONSORFRONT!!

27 september 2018

 

 

Het bestuur is bijzonder verheugd te kunnen mededelen, dat de aflopende contracten met 123 Inkt.nl en Jungheinrich-Profishop voor alle jeugdteams verlengd zijn voor een periode van drie jaar, ingaande 1 juli 2019 en dus eindigende op 30 juni 2022.

Dit houdt dus in, dat alle jeugdteams vanaf  JO-8 tot en met JO 19 voor het volgende, dus nieuwe,  seizoen in een geheel nieuw tenue zullen spelen. Vanzelfsprekend zijn wij de beide bedrijven buitengewoon dankbaar.
 

Echter, er is nog meer goed nieuws te melden! Na enkele jaren van afwezigheid, heeft ook HWI besloten de jeugd weer te gaan sponsoren en zij doen mee als mouwsponsor, ook voor alle teams. En daar bovenop heeft PerfectPartners toegezegd alle sporttassen te zullen sponsoren.
 

Bij elkaar is dat natuurlijk een geweldige financiƫle meevaller voor onze jeugdafdeling en dat kunnen we uiteraard goed gebruiken.
 

De contracten zullen eerdaags getekend gaan worden, maar wij willen jullie het goede nieuws natuurlijk niet onthouden. Het bestuur kijkt nog wanneer de ondertekening gaat plaats vinden.
 

Bij deze spreekt het bestuur van A.V.V. Alphen dan ook haar grote erkentelijkheid uit voor dit geweldige aanbod.                                 (AG) 
De Tuchtcommissie van de KNVB heeft de rode kaart die verdediger Bryn Bogaard van Alphen 1 afgelopen zondag kreeg in de wedstrijd tegen… Meer >
 
www.avvalphen.nl
WOENSDAG 17 OKTOBER A.S. IS ER WEER DE JAARLIJKSE ALGEMENE LEDENVERGADERING IN HET CLUBGEBOUW. U HEEFT DE VOORLOPIGE AGENDA KUNNEN… Meer >
 
Prettig weer om te voetballen en een compleet team is ook weer eens wat anders. De ca.250 supporters hadden het prima naar hun zin en… Meer >
 
www.avvalphen.nl

AED apparaat

10 oktober 2018
Ook A.V.V. Alphen heeft een AED apparaat. Deze hing echter altijd in de kantine. Niet handig natuurlijk als er een noodgeval is en de… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
20-06-2018 Meer >

 
20-06-2018 Meer >

 
20-06-2018 Meer >

 
Terug naar boven