Club nieuws AVV Alphen

GOED NIEUWS VAN HET SPONSORFRONT!!

27 september 2018

 

 

Het bestuur is bijzonder verheugd te kunnen mededelen, dat de aflopende contracten met 123 Inkt.nl en Jungheinrich-Profishop voor alle jeugdteams verlengd zijn voor een periode van drie jaar, ingaande 1 juli 2019 en dus eindigende op 30 juni 2022.

Dit houdt dus in, dat alle jeugdteams vanaf  JO-8 tot en met JO 19 voor het volgende, dus nieuwe,  seizoen in een geheel nieuw tenue zullen spelen. Vanzelfsprekend zijn wij de beide bedrijven buitengewoon dankbaar.
 

Echter, er is nog meer goed nieuws te melden! Na enkele jaren van afwezigheid, heeft ook HWI besloten de jeugd weer te gaan sponsoren en zij doen mee als mouwsponsor, ook voor alle teams. En daar bovenop heeft PerfectPartners toegezegd alle sporttassen te zullen sponsoren.
 

Bij elkaar is dat natuurlijk een geweldige financiële meevaller voor onze jeugdafdeling en dat kunnen we uiteraard goed gebruiken.
 

De contracten zullen eerdaags getekend gaan worden, maar wij willen jullie het goede nieuws natuurlijk niet onthouden. Het bestuur kijkt nog wanneer de ondertekening gaat plaats vinden.
 

Bij deze spreekt het bestuur van A.V.V. Alphen dan ook haar grote erkentelijkheid uit voor dit geweldige aanbod.                                 (AG) 

Aanstelling Rien van Elk

15 december 2018
Rien van Elk Jeugdcoördinator bij A.V.V. Alphen Wij zijn verheugd te kunnen melden dat we Rien van Elk bereid hebben bevonden om… Meer >
 
www.avvalphen.nl
De voetbalwedstrijd MMO - A.V.V.  Alphen is a.s. zondag live te volgen in het sportprogramma “Sport Lokaal” van … Meer >
 
www.avvalphen.nl

FIFA 19 toernooi

12 december 2018
Op vrijdag 28 december a.s. wordt er in de kantine van AVV Alphen een FIFA 19 toernooi… Meer >
 
  Nu de wintertijd is ingegaan en de temperatuur op het moment van de trainingen structureel onder de 10 graden daalt,… Meer >
 
12-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-06-2018 Meer >

 
20-06-2018 Meer >

 
20-06-2018 Meer >

 
Terug naar boven