Club nieuws AVV Alphen

GOED NIEUWS VAN HET SPONSORFRONT!!

27 september 2018

 

 

Het bestuur is bijzonder verheugd te kunnen mededelen, dat de aflopende contracten met 123 Inkt.nl en Jungheinrich-Profishop voor alle jeugdteams verlengd zijn voor een periode van drie jaar, ingaande 1 juli 2019 en dus eindigende op 30 juni 2022.

Dit houdt dus in, dat alle jeugdteams vanaf  JO-8 tot en met JO 19 voor het volgende, dus nieuwe,  seizoen in een geheel nieuw tenue zullen spelen. Vanzelfsprekend zijn wij de beide bedrijven buitengewoon dankbaar.
 

Echter, er is nog meer goed nieuws te melden! Na enkele jaren van afwezigheid, heeft ook HWI besloten de jeugd weer te gaan sponsoren en zij doen mee als mouwsponsor, ook voor alle teams. En daar bovenop heeft PerfectPartners toegezegd alle sporttassen te zullen sponsoren.
 

Bij elkaar is dat natuurlijk een geweldige financiële meevaller voor onze jeugdafdeling en dat kunnen we uiteraard goed gebruiken.
 

De contracten zullen eerdaags getekend gaan worden, maar wij willen jullie het goede nieuws natuurlijk niet onthouden. Het bestuur kijkt nog wanneer de ondertekening gaat plaats vinden.
 

Bij deze spreekt het bestuur van A.V.V. Alphen dan ook haar grote erkentelijkheid uit voor dit geweldige aanbod.                                 (AG) 
www.avvalphen.nl
OP WOENSDAGAVOND 27 FEBRUARI A.S. ZAL ER VANAF 20.15 UUR EEN BLINDE BIERPROEVERIJ GEHOUDEN WORDEN IN DE KANTINE. ER WORDEN 4 MERKEN UIT… Meer >
 
De KNVB heeft vandaag de planning van de resterende wedstrijden van ons eerste team doorgegeven. Zie onderstaand: 24/2 … Meer >
 
www.avvalphen.nl
János Verbeij nieuwe trainer van Alphen JO13-3   Voor het nieuwe seizoen 2019-2020 zal János Verbeij trainer zijn van de… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Voetbalvereniging A.V.V. Alphen is een zondagvereniging hetgeen betekent dat de selectie en overige senioren wedstrijden op zondag… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven