Club nieuws AVV Alphen

Het is niet zo eenvoudig als het lijkt

De Jeugdcommissie en alle vrijwilligers proberen zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen 2014-2015. Het vrijwilligerskorps dat zich op dit moment inzet zijn veelal nieuwe vrijwilligers. Zij hebben het doel om de jeugd van AVV Alphen te laten voetballen. Want draait het om.

Er is veel onduidelijkheid en dat heeft verschillende oorzaken. Het heeft geen zin om daar verder op in te gaan, omdat wij onze energie moeten gebruiken om alle posities in de organisatie in te vullen.
Er ontbreken nog leiders en trainers. Medewerkers voor toernooien, activiteiten en de zaterdag diensten. Medewerkers voor de scoutingcommissie, kledingcommissie etc. De nieuwe selectietrainers zijn bezig om de juistheid van de selecties te bepalen. Nog genoeg te doen.
 
De “nieuwe” Jeugdcommissie heeft zich als belangrijkste doel gesteld om de communicatie te verbeteren, Doelstelling nummer 1. Belangrijk hierbij zal de website van AVV Alphen zijn om dat niet alleen actuele zaken op de website komen te staan, maar ook de plannen. Zodat alle leden weten wat men van de vereniging AVV Alphen kan verwachten.

Het bereiken van je doelstellingen gaat met vallen en opstaan, waarbij teleurstelling een negatieve invloed heeft op het traject dat je volgt. Alle huidige vrijwilligers vragen begrip voor die zaken die nu nog ongeorganiseerd lijken. Maar achter de schermen word hard gewerkt de organisatie goed te laten functioneren. En daar kunnen wij alle hulp bij gebruiken. Hoe meer personen de schouder onder de noodzakelijke activiteiten zetten, hoe eerder wij onze doelstellingen kunnen bereiken. U weet het; “langs de lijn is alles eenvoudig” en “de beste stuurlui staan aan wal”.

De Jeugdafdeling van AVV Alphen richt zich op behoud van het familiaire karakter van de vereniging. Het realiseren van een heldere en transparante structuur en het beleid zal gebaseerd zijn op openheid, helderheid en zorgvuldigheid.
Maar; het is niet zo eenvoudig als het lijkt.


 
www.avvalphen.nl
Op maandag 22 april jl. bereikte ons het trieste bericht dat ons zeer gewaardeerde Erelid Jan Ederveen op 88-jarige leeftijd is… Meer >
 
 
Afgelopen zaterdag 13 april jl. werd de kantine omgetoverd tot een heus restaurant, waar de spelers van de J015-1 hun familie… Meer >
 
Vandaag prachtig voetbalweer op De Bijlen en een belangrijke wedstrijd om überhaupt nog een poging te wagen om omhoog te kunnen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23-12-2023
Meer >
 
 

Kerstvakantie

13-12-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven