Club nieuws AVV Alphen

Van onze verslaggever Piet Dijkman, SJZ 1 - Alphen 1

Vandaag naar SJZ. Dat moest wel een moeilijke opgave worden, dit is een van de clubs waarvan Alphen in het begin van de competitie verloren had. Dus vandaag de dag van de revanche.

Bij de aftrap, precies op tijd in een kil en mistig Zoeterwoude ging Alphen gelijk, vol in de aanval. Dat leverde gelijk al kansen op voor Daniel van Leeuwen en Kevin Duthler. Na 17 minuten, profiteerde Daniel van zijn snelheid en scoorde de 0 -1, met enige moeite. Vier minuten later scoorde Brian de Vries, simpel, na dat hij vrij voor de keeper werd gezet. 0-2. Inde dertigste minuut brak Daniel weer door, maar knalde de bal keihard op de paal. Het spel van Alphen ging steeds beter lopen. In de vijfenveertigste minuut pikte Kevin de bal op links op en plaatste met uiterste precisie de bal in de rechter kruising.

Gelijk na de aftrap van de tweede helft een corner voor Alphen. Athif kopte de bal prima binnen 0 - 4. Daarna was het prijs schieten. Weer was het Kevin, die met een fantastisch schot, de bal in de rechter hoek deponeerde. 0 - 5. SJZ deed nog wel iets terug door de 1 - 5 te maken. Michael Bruines pakte er tussendoor een paar mooie ballen.

In de negenentachtigste minuut maakte Dennis Boer het halve dozijn vol. Complimenten aan het hele elftal voor hun inzet. De overmacht op het veld was zo groot, dat SJZ niet te klagen had met de uitslag. Een voortreffelijk spelend Alphen speelde SJZ volledig van de mat.
Aan staande week komt Graaf Willem Vac op bezoek bij Alphen, een sterke tegenstander, waar we ook al eerder van verloren hadden.

Op maandag 22 april jl. bereikte ons het trieste bericht dat ons zeer gewaardeerde Erelid Jan Ederveen op 88-jarige leeftijd is… Meer >

Afgelopen zaterdag 13 april jl. werd de kantine omgetoverd tot een heus restaurant, waar de spelers van de J015-1 hun familie… Meer >

Vandaag prachtig voetbalweer op De Bijlen en een belangrijke wedstrijd om überhaupt nog een poging te wagen om omhoog te kunnen… Meer >