Club nieuws AVV Alphen

Grote Clubactie 2017

05 oktober 2017
www.avvalphen.nl

De Grote Clubactie is weer van start en onlangs zijn de boekjes hiervoor weer uitgedeeld. Deze actie is voor de club een belangrijke manier om geld in te zamelen voor de jeugdafdeling. Hiermee kan bijvoorbeeld nieuw trainingsmateriaal voor de jeugd aangeschaft worden.  Van elk verkocht lot gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging!

We willen dan ook zoveel mogelijk loten verkopen, zodat we dit jaar weer een mooie opbrengst binnen kunnen halen. Om dat te bereiken hebben we als stimulans diverse beloningen beschikbaar voor de topverkopers en best verkopende teams.

  • Iedereen die meer dan 20 loten verkoopt ontvangt een vrijkaart voor Bobbejaanland, Schiphol behind the Scenes of Madame Tussauds.
  • Het jeugdlid dat het meeste loten verkoopt krijgt een wedstrijd shirt van een prof club naar keuze beschikbaar gesteld door sponsor Perfect Partners
  • Het jeugdteam dat het meeste loten verkoopt krijgt gratis friet met een drankje in de kantine

Er is voor onze leden tot 13 jaar zelfs een landelijke verkoop actie waarmee je een Playstation 4 kunt winnen! Kijk hiervoor op https://kids.clubactie.nl/win/verkoopwedstrijd/

Verkopen is makkelijk, want  de verkoopmethode is “eenmalige machtiging”. Hiervoor hoef je maar één keer bij iemand langs, de juiste gegevens in laten vullen en klaar! Niet met geld over straat, simpel en snel.

Uiterlijk 9 november moeten alle boekjes weer ingeleverd zijn zodat we nog tijd hebben alles te goed te verwerken, dus er is nog ruim een maand de tijd om zoveel mogelijk loten te verkopen. Heb je al een boekje vol? Geen probleem, lever hem vast in en haal weer een nieuw boekje op om nog meer te kunnen verkopen.

Succes! 
www.avvalphen.nl

20 juni 2018
 
www.avvalphen.nl

20 juni 2018
 
www.avvalphen.nl

20 juni 2018
 
www.avvalphen.nl
Op 30 juni 2018 wil het bestuur en Pretcommissie een Reunie receptie houden voor [oud] spelers en [bestuurs] leden. Vanaf 15.00 uur… Meer >
 
 
 
 
 
 
12-06-2018 Meer >
 
 
 
 
06-06-2018 Meer >
 
 
27-05-2018 Meer >
 
26-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven