Club nieuws AVV Alphen

Cursus Pupillentrainer met zes jeugdtrainers

05 oktober 2017
www.avvalphen.nl

De jeugdtrainers Rick van Randeraat, Jorrian van Tol, Jeffrey Reints, Maarten Maas, Pieter Groenendijk en Peter Oosterom starten vrijdag 6 oktober met de cursus Pupillentrainer o.l.v. van KNVB docent Cor den Daas. Deze cursus zal acht avonden in beslag nemen waarbij ook het nodige “huiswerk” in de vorm van opdrachten gemaakt moeten worden. Praktijkbegeleider is niemand minder dan hoofdtrainer Rob Wolsleger, die de cursisten zal ondersteunen en de opdrachten met de trainers zal bespreken (overigens kunnen alle trainers van AVV ALPHEN bij Rob terecht voor voetbal gerelateerde zaken).

Team Voetbalzaken is dan ook zeer content dat er voldoende animo is onder de jeugdtrainers om een cursus te volgen en zullen dit ten aller tijden stimuleren bij beginnende jeugdtrainers en of jeugdtrainers die al langer actief zijn. Naast deze zes trainers zijn inmiddels Arjan Vis en Marco Parinussa gecertificeerd Pupillentrainer.

Ben jij als jeugdtrainer geïnteresseerd in een trainerscursus, neem dan contact op met Ad de Lange.

Vanaf deze plaats wensen wij onze jeugdtrainers veel succes toe en hopen dat zij aan het eind van de cursus het diploma Pupillentrainer in het bezit hebben.

 

Team Voetbalzaken 
www.avvalphen.nl

20 juni 2018
 
www.avvalphen.nl

20 juni 2018
 
www.avvalphen.nl

20 juni 2018
 
www.avvalphen.nl
Op 30 juni 2018 wil het bestuur en Pretcommissie een Reunie receptie houden voor [oud] spelers en [bestuurs] leden. Vanaf 15.00 uur… Meer >
 
 
 
 
 
 
12-06-2018 Meer >
 
 
 
 
06-06-2018 Meer >
 
 
27-05-2018 Meer >
 
26-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven