Club nieuws AVV Alphen

Trainingskleding voor JO15-1 van Mr Kebab en Van Barlingen

09 oktober 2019
www.avvalphen.nl

Voor de spelers en begeleiders van Alphen JO15-1 zijn sponsoren gevonden voor de trainingskleding. Met deze trainingskleding proberen we te bewerkstelligen dat we de uitstraling willen krijgen die hoort bij een selectieteam en daarmee en hopen we dat dit prestatieverhogend zal werken. Wij danken de sponsoren voor hun bijdrage om te zorgen dat alles optimaal zal zijn om de opleiding te doen slagen. Mister Kebab en Glazenwassersbedrijf Van Barlingen dank hiervoor.

 

Mister Kebab

Wij staan als snackbar en grillroom tot uw dienst in Alphen aan den Rijn en omstreken. Mister Kebab staat voor gezelligheid en lekker eten. Wij hebben jarenlang ervaring in Snackbar en grillroom gerechten en bieden hierdoor een breed assortiment aan onze klanten. Bij ons is dus voor iedereen wat wils. U kunt bij ons terecht voor pizza's, schotels kapsalons, schotels, steaks, kapsalons, snacks, broodjes en veel meer. Kom gezellig langs en proef onze heerlijke gerechten in Van Nesstraat 13 te Alphen aan den Rijn.

 

Glazenwassersbedrijf Van Barlingen

Glazenwassersbedrijf Van Barlingen is een glazenwasser in Alphen aan den Rijn en is opgericht op 2 januari 2017. Dit bedrijf is gevestigd op de Batavengaarde 17 in Alphen aan den Rijn. Glazenwassersbedrijf Van Barlingen is gespecialiseerd in glazenwassen en gevelreiniging. 
Wondermooi weer voor een goede pot voetbal, plus minus 10 graden en geen wind. Tegen een tegenstander om ontzag voor te hebben, maar in… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Doordat bij de aanleg van het kunstgrasveld de struiken tussen veld 1 en 2 zijn verdwenen, is er een grasveld gemaakt waar nu de… Meer >
 
Onze ledenadministratie, in casu Esther Hinderks, schreef onderstaand bericht: Samen met Club Assistent (ons… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
18-10-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven