Club nieuws AVV Alphen

Albert Bos nieuwe trainer JO19-1 - seizoen 2020-2021

30 januari 2020 door Rien van Elk
www.avvalphen.nl

Voor het nieuwe seizoen 2020-2021 hebben wij een opvolger gevonden voor Joop Lankhaar die vertrekt als trainer bij Alphen JO19-1. Albert Bos, de huidige assistent-trainer van JO19-1 zal deze functie op zich gaan nemen en verder borduren op de ingeslagen weg die de vereniging heeft uitgestippeld.
it is het afleveren van talenten aan de seniorenselectie. De ambitie, het enthousiasme en de positieve instelling van Albert Bos kunnen deze talenten helpen zich verder te ontwikkelen en wij denken met hem daarom de juiste trainer voor de groep te hebben.

 

Albert Bos (40) begon met voetballen in de F-pupillen bij buurman Alphia. Vanaf de D-junioren werd Albert gescout door ARC en heeft daar alle selectie elftallen doorlopen tot de B-junioren. Daarna heeft hij 1,5 jaar met zijn arm in het gips gelopen.
Op een gegeven moment is Albert gaan trainen bij Alphen A1 met Hans Verkerk als trainer. Daarna over naar de seniorenselectie en het eerste elftal gehaald. Door werk is Albert Bos toen weer overgestapt naar een vriendenelftal bij Alphia waar hij acht seizoenen in speelde.

 

Albert Bos heeft daarna zijn eerste stappen gezet als trainer bij Alphia C1, maar is zich na een seizoen  volledig gaan richten op zijn eigen schoonmaakbedrijf BOS schoonmaakservice dat nu reeds 11 jaar bestaat. Door sponsering bij AVV Alphen kwam hij weer in aanraking met de club en werd trainer van Alphen E1 samen met Marco Parinussa, een talentvolle lichting. Alphia bleef trekken en daarom werd Albert Bos weer trainer bij Alphia B2. Dit seizoen was hij trainer van Alphia JO18-1, maar in oktober heeft Albert Bos deze functie neergelegd en werd assistent bij Joop Lankhaar bij Alphen JO19-1.

Ook is Albert Bos voor het tweede seizoen trainer en dit seizoen coördinator bij de Guppen van AVV Alphen. Al deze activiteiten en de sponsoring voor de AVV Alphen geven aan dat Albert Bos het naar zijn zin heeft. Albert Bos zegt dan ook: ‘AVV Alphen is een heerlijke club’.

 

Wij wensen Albert Bos heel veel plezier met het uitoefenen van de functie trainer Alphen JO19-1.

  
www.avvalphen.nl

IN MEMORIAM HANS NIELEN

03 april 2020
IN MEMORIAM :  HANS NIELEN   Vandaag (3 april 2020) kregen wij het bericht dat Hans Nielen zijn strijd tegen het… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Ons bereikte het droevige nieuws dat Grad de Bruin overleden is. Grad was vele jaren lid en vanaf september 1971 zelfs erelid van… Meer >
 
De competities in het amateurvoetbal worden dit seizoen niet meer hervat. Dat heeft de KNVB dinsdag bekendgemaakt. Er zullen geen… Meer >
 
www.avvalphen.nl

Inning contributie April

30 maart 2020
  Het is stil…..geen trainingen, geen toernooien of andere activiteiten op onze altijd roerige en gezellige vereniging.… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven