Club nieuws AVV Alphen

Arjan Geerlofs en Bram Elferink trainers JO9-3

25 juni 2020
www.avvalphen.nl

 

Voor het komende seizoen 2020-2021 hebben we voor het team van Alphen JO9-3 twee hele enthousiaste trainers gevonden die het afgelopen seizoen ook al actief waren. Arjan Geerlofs en Bram Elferink stellen we aan u voor.


Arjan Geerlofs
Arjan Geerlofs (45) is in de F-pupillen bij Alphense Boys begonnen met voetballen, de club van zijn vader Harry. Toch trokken andere sporten meer zijn aandacht. Veel sporten heeft Arjan daarom geprobeerd zoals boksen, judo, wielrennen en tennis, maar kwam toch weer uit bij het geliefde voetbalspel en wel bij ARC waar hij diverse jeugdteams heeft doorlopen. De ambitie in het voetbal werd bij Arjan steeds groter en serieuzer waardoor hij op zijn 23e de overstap maakte naar de selectie van V.V. Koudekerk. Daar beleefde hij de opmars van Koudekerk in de zaterdag regio mee. In 2007 stopte Arjan als actief voetbalspeler en heeft toen nog kunnen afbouwen bij VVK waarna hij zonder blessures afscheid heeft genomen van het voetbalspelletje.
Al vroeg raakt Arjan betrokken bij het trainerschap. Als 20-jarige startte hij als assistent- trainer/leider bij ARC C1 en daarnaast gaf hij twee lagere C-elftallen trainingen. Nu zijn zoon Noud actief is bij AVV Alphen en veel plezier beleeft aan het voetbalspel was Arjan dit seizoen trainer van JO8-3 en behaalde hij vlak voor de coronacrisis het KNVB module JVTC certificaat.

Sinds 2015 is Arjan getrouwd met Nanda en is hij apetrotse vader van drie prachtige kids, dochter Fleur (11) en zoons Noud (8) en Tim van 3.
Arjan is een geboren en getogen Alphenaar waar hij nog steeds woont en in de dagelijks leven portefeuillehouder is bij fiscaal en financieel advieskantoor ‘B+P Belastingadviseurs’ in De Bilt.


Bram Elferink

Mijn naam is Bram Elferink. Ik woon in Alphen aan den Rijn en ben getrouwd met Ingeborg. Samen hebben wij een tweeling van 8 jaar oud; Marijn en Ruben. Tijdens mijn studententijd was ik zaalvoetbalkeeper. Sinds ik uit de luier ben trap ik tegen een bal. Ik heb een oudere broer en zus. Onze ouders hadden geen gazon maar voetbalgras in de tuin. Naarmate we ouder werden, werden de passen zuiverder en bleven er meer bloemen heel in de tuin. Elkaar niet kunnen zien en over de heg heen krullen waren toch wel favoriet. Op school hadden we een echt voetbalveld. Dus elke pauze en na
school werd er gevoetbald. Team- en solo sporten zijn mij niet vreemd. Zo heb ik naast voetbal ook jaren aan rugby, atletiek, badminton en tennis gedaan. Daarnaast doe ik in mijn eigen uurtjes bootcamp in Hazerswoude-Rijndijk. Een soort van apenkooien voor volwassenen.

Naast mijn werk als tekenaar bij de bouwafdeling van Zeeman Textielsupers, gaf ik afgelopen seizoen training bij  AVV Alphen en coach ik samen met Frank Splinter Alphen JO8-2 en heb ik in maart de Basismodule jeugdvoetbaltrainer-coach afgerond bij de AVV Alphen.
In het weekend staat er naast voetbal, klussen en borrelen met vrienden op het programma. En dankzij de museumjaarkaart leren we ook nog wat bij. Zo beleven we avonturen in het Archeon, vechten we als ridders in Muiderslot en experimenteren we o.a. in het Nemomuseum.
Ik kijk er naar uit met Arjan Geerlofs de J09-3 te begeleiden in hun fantastische voetbalcarrière .

Wij wensen Arjan en Bram heel veel plezier toe met deze mooie uitdaging om de spelers van Alphen JO9-3 een verdere opleiding te geven. 
Wat is het toch fijn dat we vanaf 1 juli onze kantine mogen gebruiken. Donderdagavond was het gezellig en hebben de vaste gasten de… Meer >
 
Op de website staat een bericht over mijn afscheid als (bestuursfunctionaris) van AVV Alphen. Alles wat daar vermeld is, klopt en toch… Meer >
 
Vanaf vandaag, 1 juli, worden de maatregelen rondom het Coronavirus versoepeld. We kunnen ons dus weer iets vrijer bewegen maar wat… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Gelukkig is dat laatste niet geheel van toepassing en zullen we Aad  Groenewoud nog geregeld op de club tegen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven