Club nieuws AVV Alphen

Zaterdag 9 maart: AVV Alphen - Meerburg (1-6)

Alphen viert op deze dag het 115-jarig bestaan en het zou mooi zijn als er 3 punten gepakt konden worden tegen Meerburg.

Vanaf het begin was het Meerburg dat het spel maakte, maar niet erg dreigend werd. In de omschakeling deed Alphen dat wel: Nordin onderschepte een slechte pass op het middenveld en stuurde Adil de diepte in. Adil kapt naar binnen en verrast de keeper in de korte hoek en zo staat Alphen na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong.
Er was geen vuiltje aan de lucht tot minuut 30. Patrick speelt de bal te kort naar Davey terug en de spits van Meerburg is er als de kippen bij om dit cadeautje uit te pakken en trekt de stand gelijk.
Alphen geeft niet op en komt er sporadisch uit. Zo ook in minuut 37 als Ilias beheerst de bal in de verre hoek plaatst, maar de goalie hem nog net tot corner kan verwerken.
Het lijkt erop dat er na 1 helft spelen een 1-1 op het scorebord staat, maar in minuut 44 en minuut 45 geeft Alphen de wedstrijd uit handen en staat er toch een 1-3 op het scorebord.

Na rust gebeurt er niet veel, tot minuut 80 als een voorzet vogelvrij ingekopt kan worden door de spits van Meerburg. Wederom laat Alphen snel weer de doelpunten als rijpe appelen vallen en zo wordt er ook nog gescoord door Meerburg in minuut 85 en 88 en wordt er afgefloten door de scheidsrechter met een 1-6 eindstand.

Tot volgende week!

Op maandag 22 april jl. bereikte ons het trieste bericht dat ons zeer gewaardeerde Erelid Jan Ederveen op 88-jarige leeftijd is… Meer >

Afgelopen zaterdag 13 april jl. werd de kantine omgetoverd tot een heus restaurant, waar de spelers van de J015-1 hun familie… Meer >

Vandaag prachtig voetbalweer op De Bijlen en een belangrijke wedstrijd om überhaupt nog een poging te wagen om omhoog te kunnen… Meer >