Alphen E5
05-09-2015
1-3

Vanmorgen vroeg 08:00 na het sportcomplex van DOSR te Roelofarendsveen.

De opstelling aan de jongens uitgelegd en wat we van ze wilde zien deze wedstrijd. Het samenspel en het vrijlopen het gunnen van kansen aan elkaar.

En in de praktijk brengen wat we ze afgelopen training hebben geprobeerd aan te leren. Om 09:00 uur werd er af getrapt door AVV, daar was zichtbaar direct dat onze jongens goed hebben opgelet tijden de training er werd direct goed gebruik gemaakt van het veld. Niet op een kluitje lekker breed houden.

Na wat aftasten van onze tegenstander werd er in de 12de minuut een kans gecreëerd Tim was vrijgelopen en kon de bal met een zuiver schot achter de doellijn krijgen. 0-1 daarna hebben we nog veel goede aanvallen opgezet.

Rust heerlijk met 1 doelpunt voor de rust in.

Jongens wel meegegeven blijven lopen en lekker blijven voetballen. De keepers gewisseld Martijn gaan voetballen Alex als keeper neergezet.

Tweede helft jongens wederom goed van start er werden weer veel kansen gecreëerd. Na ongeveer 10 minuten zorgde Recep voor een mooi doelpunt voor de 0-2. Voor de jongens was dit een mooi moment want Recep was vandaag jarig ( mooi kado ).

Maar we bleven goed aanvallen en verdedigers hielden alles goed dicht.

Er kwam een mooie aanval van onze jongens onze keeper gaf een hoge uittrap Recep geeft een mooi pass op Tim. Tim neemt de bal aan en scoort de 0-3 .

Nou we hebben de punten binnen in de laatste 2 min kreeg de tegenstander een kans en verzilverde deze met een doelpunt. Echter blies de scheids de wedstrijd af en was de eindstand 1-3 voor onze jongens.

Jongens jullie hebben goed gespeeld en een velverdiende overwinning. Prettig weekend en tot maandag