DOSR F1
Alphen F2
03-10-2015
4-1

Vandaag stonden onze boys voor een zware opgave. De uitwedstrijd tegen Dosr F1. Een ploeg die al zijn wedstrijden nog heeft gewonnen, regelmatig met dubbele cijfers.
Maar met goede moed vertrokken we richting Roelofarendsveen. Het werd duidelijk dat ik (Arjan) zelf nog nooit had gespeeld bij Dosr, want we parkeerden bij de burenclub WVC. Hierdoor moest de helft van ons team 10 minuten lopen, zij hadden de warming up vast gehad.

Eenmaal in de kleedkamer maakte ik de opstelling bekend en kregen de jongens nog een peptalk van Arno. De jongens leken er erg veel zin in te hebben.

We zaten vanaf het begin dan ook meteen lekker in de wedstrijd. Het ging gelijk op. Toch viel na 5 minuten de eerste treffer voor Dosr, een intikker...1-0.
Maar we lieten het hier niet bij zitten. We speelden echt erg goed. Sven, Roan en Mika tikten lekker samen en er ontstonden wat kansjes. We waren op dat moment gelijkwaardig aan Dosr, heel erg knap van de jongens. Wel liep er bij hun een speler die wel heel erg vaardig was. Deze speler stond tegenover Jayden Vis, en hij had z'n handen vol aan hem. Deze speler schoot 2 x achter elkaar tegen de lat, hierbij kwamen we goed weg. Na een botsing van Roan moesten we wat wisselingen doorvoeren in het veld. Talha kwam op het middenveld te spelen. Dit deed hij heel erg goed. De beloning voor hem en het hele team kwam via zijn voet. Talha zette goed door over links, kwam naar binnen en zijn schot was onhoudbaar voor de Dosr keeper, 1-1! Dit was ook de ruststand.
In de rust hebben we de puntjes op de i gezet. De 2e helft ging het spel op en neer, het werd spannender en spannender. Jens tikte een goed schot via de lat over. aan de andere kant werd een goed schot van Roan gekeerd. Een vrije trap van hem ging net naast. De wedstrijd stevende af op een 1-1. Maar een foutje bij ons achterin en Dosr strafte het af, 2-1 achter. Er was nog maar 5 minuten te spelen. We probeerden van alles, maar het verzet was gebroken. Uiteindelijk 4-1 verloren wat een geflatteerde uitslag was. Al met al erg trots op onze jongens van de F2. Prima instelling en goed gevoetbald!