21-11-2015
1-4

Scheidsrechter:   Baarle, C.T. van
Een natte een koude zaterdagochtend, waarbij Koudekerk F2 op bezoek kwam. Ondanks de regen en kou hadden de jongens er wel veel zin in. De supporters/ouders waren nog wat minder enthousiast, namens hen het verzoek of de nieuwe jeugdsponsor ook mooie tentjes kan regelen voor hen, met terrasverwarmertjes zou extra mooi zijn :)

De wedstrijd begon en al gauw was de regen vergeten, het enthousiasme van de jongens sloeg ook al snel over op de supporters. De strijd ging goed gelijk op, aan beide kanten moesten de keepers aan het werk. Onze 1ste helft keeper Bas kwam een paar keer goed uit. Zijn uittrappen kwamen lekker ver zodat de middenvelders Thijs, Jay en Romain samen met spits Stijn ten aanval konden. Jay en Younes hielden het achterin goed dicht. Toch kon Kouderkerk 3x door onze verdediging komen en hun spits rondde die kansen beheerst en goed af. 0-3 was dan ook de ruststand.

Met Maijed de tweede helft op doel en de goede aanwijzingen van trainer Hans, werd er geprobeerd nog wat terug te doen. Koudekerk kwam er minder vaak uit en voor het doel kregen we toch wel wat schietkansen waarvan er veel net geblokt werden en een enkele op de paal belandde. Uiteindelijk kwam er toch loon naar werken, Thijs ging goed door en kon de 1-3 aantekenen. Zat er dan nog meer in? Nog steeds waren we goed in de aanval maar met het afronden zat het weer niet mee. Koudekerk kwam er nog één keer goed uit om te scoren en 1-4 was dan ook de eindstand.

Ondanks de uitslag waren we toch gelijkwaardig aan Koudekerk, met een beetje meer geluk hadden we ook nog meer kunnen scoren. Wel goed gespeeld en ondanks de 0-3 achterstand, de kou en de regen, in de tweede helft met de koppies omhoog goed doorgegaan! Goed gedaan boys!