09-04-2016
3-0

Scheidsrechter:   Blaauw, H.
Vandaag stond voor de F2 de thuiswedstrijd tegen Alphense Boys op het programma.
Vooraf refereerde ik nog even aan de uitwedstrijd waar we terecht flink klop kregen (5-2). Onnodig was de nederlaag toen, maar we hebben het toen zelf weggegeven. Met een slappe inzet kun je bijna van niemand winnen. Gelukkig dachten de jongens er ook zo over, tijd voor revanche!

Na een wat wankele eerste minuut trokken wij het spel naar ons toe. Er werd echt uitstekend gespeeld. Met passie en strijd gaven we Alphense Boys het gevoel dat er bij ons geen punten te halen waren. Dik verdiend kwamen we dan ook op 1-0. Prima pass van achteruit van uitblinker Sil op Roan, die een tegenstander omspeelde en hard uithaalde. De bal belande via de keeper op de paaltje en rolde zo voor Jayden van der Meij z'n voeten, 1-0 dus.
Het 2e deel van de eerste helft hadden we het even lastig met de goede tegenstander. Heel veel kansen gaven we niet weg. Talha, Jayden Vis en Sil stonden als een huis. Toch belande een schot van ver op onze kruising. Onze uitstekend keepende aanvoerder Jens was kansloos geweest. Daar kwamen we goed weg.

Pauze.....ff bijkomen ☺

In de 2e helft speelde Roan vanaf rechts en Mika vanaf het middenveld. Dit pakte goed uit. De overburen kwamen er nu helemaal niet meer aan te pas. Jens schatte een 1 tegen 1 situatie voor ons voorin goed in door de bal erg diep te spelen op Jayden van der Meij. Jayden passeerde zijn tegenstander door zijn lichaam te gebruiken. Alleen op de keeper af dan is het bijna altijd raak bij Jayden, zo ook nu: 2-0!

Er werd goed doorgespeeld met echt mooie aanvallen van ons. Het slotakkoord was voor de prima spelende aanvaller Sven. Met een bekeken schuiver zorgde hij ervoor dat het feest compleet was, 3-0!! Toen floot de prima leidende Henk af.

Ik kan als alleen maar trots zijn op de jongens. Met name vanwege het goede spel. Resultaat een mooie zege. Ouders, familie en supporters, bedankt voor het aanmoedigen!