Voorschoten'97 JO9-2
Alphen JO9-1 (F1)
27-08-2016
0-1

Vanochtend was het zover, het nieuwe seizoen gaat eindelijk beginnen. De eerste bekerwedstrijd uit tegen Voorschoten. Nog mega vroeg ook, voor half 8 waren we allemaal aanwezig. Vandaag misschien maar goed dat we vroeg spelen, gezien het vandaag weer warm zou worden.

Perfect op tijd aangekomen en na een leuke teambespreking konden de jongens niet wachten om te beginnen.

De eerste minuten waren van beide kanten wat aftasten tot Stijn een corner perfect op het hoofd van Alano plaatste. Helaas...Net over. De teams waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Beide kregen een paar kleine kansen en Stijn nog een grote. Maar nog geen goals de 1e helft.

In de rust bleven we op het veld waar we kort nog wat afspraken met elkaar maakten. Blijf elkaar helpen, blijven strijden.
De 2e helft begon Voorschoten furieus. Een aantal keer ontsnapten we miraculeus. 2x tegen onze paaltje en vooral Sydney die geweldig stond te keepen. De ene na de andere mooie redding.
Daarna lieten Alphen ook weer een paar mooie aanvallen zien. Jay sloop bij één aanval mee naar voren en toen hij de kans kreeg bedacht hij zich niet.....uithalen....yeah 0-1!

Voorschoten deed er daarna nog alles aan om gelijk te maken, maar er werd erg goed verdedigd door Younes, Majied en Jay. Als leeuwen gooide ze zich er telkens voor.
Uiteindelijk hadden we ook nog de 0-2 kunnen maken, maar Seppe en Stijn hadden het vizier net niet op scherp staan. Het bleef 0-1 en de 1e overwinning was een feit.

Ben trots op de strijdlust van het team, dit wordt een geweldig seizoen!