Alphen JO9-2 (F2)
Rijnstreek JO9-1
10-12-2016
0-9

Zonder onze geblesseerde sterren Romain en Jordy moesten we vandaag aantreden tegen koploper Rijnstreek. Slechts 1 gelijkspelletje, voor de rest hebben ze alles gewonnen. Een sterke tegenstander, dus we zullen echt op ons allerbest moeten zijn om ze wat punten afhandig te kunnen maken!

De wedstrijd stond onder leiding van een scheidsrechter die vandaag haar eerste wedstrijd floot, maar dat deed ze echt prima. Het eerste fluitsignaal klonk en vol goede moed gingen de jongens aan de slag. Maar het bleek al snel, deze tegenstander was wel heel goed. Al snel moest Mitchell voor de eerste keer de bal uit het netje vissen, dat was jammer! We deden er alles aan om gelijk te komen, soms kwamen we er wel uit maar heel vaak was dat niet. Bas was nog het dichtste bij met een mooi schot, maar helaas belandde die op de paal. Ook Thijs kreeg de bal er na een corner net niet in. Niet veel later lager nummer 2 en nummer 3 ook al in ons doel. Dat ging even snel! De ruststand werd, ondanks goed verdedigen, uiteindelijk 0-4.

Oppeppende woorden in de rust, nog een tweede helft te gaan en we kunnen nog best wat doelpuntjes maken. Vooral koppies omhoog houden en mee blijven doen. Met een paar goede reddingen kon Mitchell eerst nog voorkomen dat de stand nog hoger opliep. Maar uiteindelijk kon Rijnstreek er nog 5 bij maken. Vooral een vrije trap van hun beste speler vloog er schitterend in. Maar soms konden we er toch nog goed uit komen, een doelpuntje of 2 voor ons had dan ook best verdiend geweest, maar helaas.

Duidelijk een maatje te groot deze tegenstander, tot nu toe veruit de beste die we tegengekomen zijn in deze competitie. Ondanks hard werken kwamen we er bijna niet aan te pas. Nu gaan we genieten van de winterstop en feestdagen, dan zijn we in januari weer fris en fruitig voor de 2e helft van het seizoen en gaan we vast weer een paar keer winnen.