Afgetroefd op inzet en felheid.

01-01-1970
9-3

Weer een potje. Inhaalwedstrijd voor de competitie tegen Alphense Boys, dus weer een Alphense derby. Dit team van AB zijn hun beste o10 spelers dus een jaartje jonger dan de meeste van ons. Een talentvol team, die we al vaker zijn tegengekomen. En alle vorige keren was het telkens een gelijkopgaand spannend potje die beide kanten op kon. Dus we hadden de verwachting als technische staf dat dat ook deze avond weer zou zijn. Maar daar kunnen we kort over zijn, dat werd het niet.

Al direct na het eerste fluitsignaal was het duidelijk. Alphense Boys stond in het veld om te winnen, wij om lekker een potje vrijblijvend te voetballen. Op alle vlakken kwamen we als team vanavond te kort, scherpte, inzet, felheid, samenspel, slimheid. En de jongens van Alphense Boys weten daar wel raad mee, die kunnen gewoon goed voetballen, zeker als ze daarvoor de ruimte krijgen. Met de rust stonden we dan ook al met 5-1 achter, waarvan 2 tegendoelpunten vrij ingekopt uit een corner. ons enige doelpunt van die helft was dan wel weer een mooi afstandsschot van Berat in de lange hoek.

In de rust geprobeerd de jongens nog wat moed in te praten, maar het zat er gewoon niet in. Want de 2e helft liet hetzelfde spelbeeld zien. Sven en Stijn konden nog scoren, maar daar tegenover stonden ook nog 4 goals van Alphense Boys, waardoor we uiteindelijk met 9-3 van het veld af dropen. Niks in te brengen gehad en niet als team gevoetbald. Jammer maar helaas. Nu het vizier weer op zaterdag, want we weten dat we beter kunnen dan we vanavond hebben laten zien.
 

Verslagen

Terug naar boven