09-09-2023
0 - 3

Vandaag komt Vep uit Woerden op bezoek. Naar verluid zou dit een titelkandidaat zijn voor fase 1.
Dus voor onze jongens zou het een pittige wedstrijd worden.
Opkomend voor aanvang van de wedstrijd werden onze fanatieke aanhang bedankt met een bloemetje en kleinigheidje. Zo lieten onze jongens merken dat hun aanwezigheid erg belangrijk en gewaardeerd word.
Na de nederlaag vorige week tegen BSC met grote cijfers wilde we vandaag laten zien dat het een eenmalig incident zou zijn.
We waren de eerste 20 min gelijkwaardig aan elkaar. Hier en daar wat slordigheid foutjes met inspelen en omschakeling maar verder zag het het spel er goed uit. We wilde voetballen en creëerde kansen.
Echter was het VEP die scoorde in de 1ste helft. We gingen dan ook rusten met en stand van 0-1.
In de rust werden de puntjes op de i gezet en gingen we vol de strijd aan. Helaas mocht het niet baten en was VEP de betere en scoorde nog 2 keer. Eindstand 0-3.
Wederom weer werk aan de winkel om volgende week tegen EMM een goede wedstrijd neer te zetten.
Tussendoor gaan we nog even oefenen tegen meerburg om in ritme te blijven en diverse opdrachten uit te voeren.
Wij bedanken onze aanhang en hopen ze volgende week weer te zien bij EMM.