DOSR JO8-2
Alphen JO8-2
14-09-2019
0-13

Een nieuwe zaterdag, een nieuwe wedstrijd. Na de super inhaalrace van vorige week zijn de jongens wel weer toe aan een wedstrijdje. En de supporters net zo goed! Vanochtend gaan we op pad naar Roelofarendsveen. Daar aangekomen begint de intimidatie al, want we worden erop gewezen dat het parkeerterrein afgesloten wordt en we beter ergens anders kunnen parkeren (ver lopen). Blijkbaar snelt onze reputatie al vooruit en willen ze ons hiermee uit onze concentratie te halen :) We zullen zien of het effect heeft gehad.

De wedstrijd beging, met Luuk K vandaag de eerste helft op doel en we kunnen alvast verklappen, die had héél weinig te doen. Even aftasten hoe de tegenstander "staat", dat blijkt het bij deze leeftijd populaire "allemaal bij elkaar" te zijn. Nadir heeft het dan wel gezien en gaat op avontuur. Dat lukt hem twee keer snel achter elkaar heel goed waardoor de keeper van DOSR twee keer mag vissen. Zijn broer kan natuurlijk niet achter blijven en weet met een mooi lobje de bal ook achter de keeper te krijgen. Zo staan we na 6 minuten al op comfortabele 0-3 voorsprong. Voor de eerste time-out wordt de voorsprong nog met één doelpunt uitgebouwd. Luuk S weet te scoren met een onvervalste panna, wel met een beetje hulp van de keeper. 0-4 na 10 minuutjes, prima begonnen aan de wedstrijd.

Na de time out gaan we vrolijk verder, tegen 7 tegenstanders nu. Justin scoort direct de 0-5 met een prima schot en een minuut later is het Ruben die beheerst in het hoekje plaatst. DOSR hebben we ondertussen nog maar weinig op onze helft gezien dus Luuk K heeft nog maar weinig balletjes gehad. Ruben volgt ondertussen het voorbeeld van Luuk K en scoort ook met een panna waarna Sam de ruststand bepaald op 0-8 met een hard en strak schot onhoudbaar voor de keeper.

Tijd voor wat drinken en wat aanwijzingen. Want ook al staan we dik voor, het kan natuurlijk altijd nog beter. Adam lost Luuk K af als keeper en snel gaan we weer beginnen aan de tweede helft. Al snel gaat Justin er weer vandoor en die maakt zijn tweede van de dag na een prima actie en schot. Luuk S schiet ons daarna in de dubbele cijfers, 0-10. Elke aanval van DOSR wordt vakkundig onschadelijk gemaakt, Luuk K ontpopt zicht tot een echte ballenafpakker, waardoor ook Adam als keeper niet veel te doen heeft en er af en toe lekker bij gaat zitten.

Onze spitsen en middenvelders zijn nog steeds scherp, Sam waagt weer een schot van nog wat verder dan zijn eerste doelpunt en ook deze gaat als een kanonskogel in de hoek. Luuk S zorgt voor het slotakkoord door de 0-12 binnen te schieten en daarna ook de 0-13, die wel een beetje gelukkig is want de keeper geeft het laatste zetje.

Einde wedstrijd en weer een grote overwinning, maar om eerlijk te zijn vinden we als technische staf een gelijkopgaande wedstrijd zoals vorige week veel leuker en bovendien veel leerzamer. Daar hopen we dan ook weer op voor de komende wedstrijden.